Open huis Wooninitiatief Villande, aan de Koninginnelaan

Stichting Wooninitiatief Villande, aan de Koninginnelaan is op 1 januari 2018 een nieuw wooninitiatief gestart. Per 1 april jl. hebben de huisgenoten het prachtige pand aan de Koninginnelaan 43 in gebruik genomen. Op Zaterdag 15 september tussen 11.00 uur – 16.00 uur willen wij alle belangstellenden graag de gelegenheid geven om het huis te komen bekijken. Opgeven is niet nodig! Koninginnelaan 43, 7315 BL Apeldoorn. Telefoon: 055- 7113472

En……wij zijn op zoek naar vrijwilligers!

Bijvoorbeeld voor:
· voetbal op dinsdagavond van ± 18.45 – ±21.30 uur naar Twello heen en weer voor het rijden & begeleiden van twee jongens naar de voetbal;
· voor de ondersteuning bij het buitenwerk op donderdag. Iemand met groene vingers en/of met pedagogische kwaliteiten zou geschikt zijn. Het betreft werkzaamheden van ongeveer 9:30 – 15:00 uur, je werkt samen met een begeleider van Villande;
· leuke dingen zoals samen wandelen, fietsen, zwemmen, tuinieren enz.;
· een stevig rondje mountainbiken met één van de huisgenoten;
· darten, met één of meerdere huisgenoten – misschien samen naar toernooien;
· ondersteuning in het vervoer van en naar dagbesteding, meerdere momenten in de week. Dit kan per fiets, tandem of met onze eigen bus.
Onze vrijwilligers werken ondersteunend aan de professionele begeleiding. Zij kunnen onze huisgenoten net dat beetje extra bieden.. en andersom ook, hopen wij! We vinden het erg leuk als je eens kennis komt maken. Afgifte van een Verklaring Omtrent Gedrag en het afsluiten van een vrijwilligersovereenkomst is een voorwaarde. Er kan gebruik gemaakt worden van de bus van Villande. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Elma de Leeuw. elma.deleeuw@wooninitiatief-villande.nl/ 06- 48 266 416 . Namens de huisgenoten; hopelijk tot ziens!