Nieuwe stichting voor tweede wooninitiatief Villande opgericht en grandioze opbrengst golftoernooi bestemd voor inrichting

Vandaag is bij notaris Slaghekke in Twello de akte gepasseerd voor de nieuwe stichting.
Deze stichting zal huisvesting en begeleiding gaan leveren aan 13 jongeren met een verstandelijke beperking.
De locatie voor dit tweede wooninitiatief van Villande is aan de Koninginnelaan in Apeldoorn, op zo’n 250 meter van het eerste initiatief aan de Mariannalaan 8. Op 1 december aanstaande krijgen we de sleutel! Sinds 2016 zijn we bezig de voorbereidingen en zijn er inmiddels twee ontmoetingsdagen geweest met de nieuwe huisgenoten en hun ouders van dit tweede wooninitiatief van Villande.
Momenteel vinden gesprekken plaats met belangstellenden voor de laatste paar plekken die beschikbaar zijn. Voor de zomer zullen we, samen met enkele huisgenoten en ouders, het team van medewerkers selecteren. Ook zullen we ons bezighouden met voorbereidingen en aanpassingen aan sanitair en keuken in het huis. Het inrichtingsproces van het pand is ook gestart.

Inmiddels is bekend geworden dat tijdens het jaarlijkse golftoernooi op de Scherpenbergh in Lieren, eind 2016, een mooi bedrag voor dit project bij elkaar is gespeeld! Dit bedrag zal worden aangewend om een deel van de inrichting van het nieuwe huis mogelijk te maken! Nogmaals dank aan alle deelnemers van het golftoernooi en huisgenoten Derya, Olivier, Marleen en Timon voor hun inzet in de horeca deze dag!
Het was weer een mooi feest om mee te maken!