Golftoernooi de Scherpenbergh groot succes! Open dag Sophiahuis op 28 november aanstaande

Golftoernooi bij de Scherpenbergh in Lieren.

Op vrijdag 13 november was de Apeldoornse Ryder Cup op golfclub de Scherpenberg in Lieren. Het was een prachtige dag voor ons en de deelnemers aan het golftoernooi. In de ochtend werden de gasten ontvangen met een kop koffie en een plak krentenwegge en kon men zich inschrijven bij de wedstrijdleiding. En onze vier huisgenoten, Valerie, Deirdre, Bas en Jeroen, begeleid door Marpi, hebben bij deze activiteiten geassisteerd. En dat hebben ze fantastisch gedaan! Ze kregen veel complimenten van de deelnemers en vonden het zelf ook erg leuk om te doen. Rond het middaguur werd op de baan een lunch verzorgd voor de deelnemers; ook daar hebben onze kanjers zich van hun beste kant laten zien! Wat kunnen zij werken en wat hebben ze plezier gemaakt! En dan de opbrengst, die mag er zijn! Er is maar liefst € 4500,= door de deelnemers bijeengebracht en dat bedrag wordt door de Nederlandse Stichting van het Gehandicapte Kind verdubbeld! Kortom de opbrengst van deze dag voor Wooninitiatief Villande is totaal € 9000,= geworden. Dit bedrag gaan we o.a. besteden aan de herinrichting van de tuin en enige aanpassingen in de keuken van het pand aan de Mariannalaan.

Alle deelnemers, de mensen van de organisatie en de medewerkers van de Scherpenberg, ontzettend bedankt voor deze prachtige dag en een mooie opbrengst voor ons Wooninitiatief!

 

Open dag Wooninitiatief Villande op zaterdag 28 november van 10 tot 17 uur.

De huisgenoten en medewerkers van Wooninitiatief Villande vinden het erg leuk om hun huis voor een aantal uren open te stellen voor belangstellenden die” nieuwsgierig” zijn naar het resultaat. Vrienden, familie, kennissen, buurtgenoten en andere belangstellenden zijn die dag van harte welkom om een kijkje te komen nemen in het Sophiahuis. Parkeren direct bij het huis is, vanwege te verwachten drukte, niet mogelijk. Houdt u daar even rekening mee. Woont u in de buurt kom dan lekker te voet of met de fiets. Komt u met de auto dan moet u even zoeken naar een plekje in de buurt.

Graag tot ziens op 28 november!