Groot feest tijdens officiële opening Wooninitiatief Villande

Op donderdag 8 oktober is Wooninitiatief Villande officieel geopend!

Zo’n 100 genodigden waren van de partij om samen het feestje ter gelegenheid van de officiële opening te vieren. Om 15.30 uur werd iedereen welkom geheten waarna een film werd getoond over “het leven” bij Villande. Alle huisgenoten zijn zowel in huis als op het werk maar ook tijdens vrije tijd/sporten in beeld gebracht. Dat gaf de aanwezigen een goede indruk. Namens de ouders werd een dankwoord gesproken en kregen de huisgenoten een prachtige buitenkeuken aangeboden! Danielle heeft namens de huisgenoten een woord van dank uitgesproken naar de mensen die het allemaal mogelijk hebben gemaakt dat zij hier nu kunnen wonen. Hierna werd de glazen van de huisgenoten gevuld met bubbels en werd met het uitbrengen van een toost het Sophiahuis officieel geopend. Daarna kregen de gasten een hapje (o.a. een broodje beenham van een speenvarkentje dat de hele middag aan het spit had gedraaid) en drankje aangeboden en kon men het huis van binnen bewonderen. Nadat ook de muziek was aangezet werd er meegezongen en gedanst! Tenslotte werd de BBQ aangestoken en konden de aanwezige gasten genieten van al het lekkers wat werd geserveerd. We kijken samen terug op een mooie en gedenkwaardige dag en willen iedereen geweldig bedanken voor de aanwezigheid, de hulp, de cadeaus, de bloemen en de vele aardige en lieve woorden die zijn gesproken.

Namens alle huisgenoten en medewerkers van Wooninitiatief Villande: Nogmaals, ontzettend bedankt!