Golftoernooi op de Scherpenberg in Lieren kiest Villande als “goed doel” !

Tijdens een druk bezocht golftoernooi op golfclub de Scherpenberg op 3 september jl. werd Wooninitiatief Villande uitgekozen als goed doel. Alle deelnemers hebben tijdens dit evenement een (financiële) bijdrage aan het goede doel kunnen leveren. Na afloop van het druk bezochte toernooi werd, na de prijsuitreiking aan de golfers, de opbrengst voor Villande bekend gemaakt. Er is deze dag maar liefst € 1000,= ingezameld voor “Villa Villande”, zoals Joost, de manager van club, ons initiatief noemde. Alle deelnemers, ontzettend bedankt voor dit geweldige “cadeau”namens alle bewoners! Het bedrag zal besteed worden aan de herinrichting van de tuin van ons huis aan de Mariannalaan.

En dat is nog niet alles want in november wordt er wederom een golftoernooi op de Scherpenberg georganiseerd en ook dan zijn wij het goede doel! De bedoeling is dat we dan met een aantal bewoners zullen assisteren bij de catering tijdens dit evenement. Hoe, wat en wanneer precies gaan we nog overleggen met de toernooileiding van die dag.

De golfers hebben een prachtige dag gehad maar ook mijn dag was door deze gift niet meer stuk te krijgen!

John Aalbers, namens bewoners en medewerkers van Wooninitiatief Villande