provigil dosage for add provigil drinking fda approved uses for provigil can i take provigil with zoloft

Wooninitiatief Villande definitief van start op 1 juli 2015

We zijn heel erg trots te mogen melden dat Wooninitiatief Villande per 1 juli 2015 daadwerkelijk open gaat! Na ruim twee jaar hard werken en veel geduld hebben is het dan uiteindelijk zover. De huidige 10 aspirant huisgenoten nemen hun intrek in het prachtige pand aan de Mariannalaan 8 in Apeldoorn. Per 1 juni a.s. krijgen we de sleutels en gaan we het huis schilderen en schoonmaken. Daarna volgt de inrichting. De huisgenoten mogen allen hun eigen kamer gaan inrichten zoals zij dat zelf willen, uiteraard krijgen zij daarbij alle denkbare hulp van familie. De stichting zal de algemene ruimten gaan inrichten. Alle voorbereidingen zijn nu in volle gang; er moet nog heel veel gebeuren maar we hebben er allemaal ontzettend veel zin in! Afgelopen zaterdag hebben alle medewerkers die de huisgenoten gaan begeleiden elkaar voor het eerst ontmoet; het was een zeer geslaagde dag waarbij we de indruk hebben gekregen dat dit een mooi team kan gaan worden waarbij de verschillende persoonlijkheden en kwaliteiten van een ieder elkaar goed aan zullen vullen. Binnenkort zullen de bewoners ook gaan kennismaken met hun begeleiders. Ook zij zijn natuurlijk erg nieuwsgierig naar hun nieuwe begeleiders. Er zijn nog twee woonplekken beschikbaar voor jong volwassen mensen met een beperking die op zoek zij naar een kleinschalig, leuk, veilig en op ontwikkeling gericht wooninitiatief waar gepassioneerde medewerkers werken waar je van op aan kunt! Heb je belangstelling? Schroom niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende kennismaking. We ontvangen je binnenkort graag in onze prachtige woning aan de Mariannalaan in Apeldoorn.