buy provigil 100mg online limitless based on provigil provigil and driving provigil depressione

Onderzoek nieuw wooninitiatief voor jongeren met een verstandelijke beperking in Zutphen

Stichting Wooninitiatief Villande onderzoekt, in samenwerking met de Anne Flokstraschool, de belangstelling voor een nieuw kleinschalig wooninitiatief voor jongeren met een verstandelijke beperking. Deze Stichting heeft voor dit wooninitiatief een prachtig pand op een schitterende locatie in het centrum van Zutphen gevonden waar plaats zal zijn voor 12 bewoners in de leeftijd van 18 tot 30 jaar.

Stichting Wooninitiatief Villande is ontstaan op verzoek van (ouders van) jongeren met een verstandelijke beperking en opent binnenkort het eerste wooninitiatief in Apeldoorn. De initiatiefnemers John Aalbers en Elma De Leeuw hebben al geruime tijd contact met de Anne Flokstraschool in Zutphen. Een belangrijk uitgangspunt binnen deze samenwerking is het voortzetten van behaalde leerdoelen binnen de vakken wonen en vrije tijd. Aangeleerde competenties kunnen na de schoolse periode in de praktijk gebracht worden binnen dit wooninitiatief.

De zorg is volop in beweging en ouders zoeken een plek waar hun zoon of dochter prettig en veilig kan wonen. Stichting Wooninitiatief Villande wil op unieke wijze antwoord geven op de (zorg)vragen omtrent Wonen, Werken en Welzijn.

De stichting organiseert een informatiebijeenkomst op 31 maart aanstaande om 19.30 uur.

Tevens zal tijdens deze bijeenkomst de belangstelling voor dit wooninitiatief gepeild worden.

U bent van harte welkom bij de Anne Flokstraschool aan de Emmalaan 2 in Zutphen.

Heeft u belangstelling voor dit wooninitiatief dan bent u uitgenodigd voor deze avond; opgave is niet nodig.